Gezinsuitstap 2022

Gezinsuitstap voor jong en oud - zaterdag 27 augustus

We beginnen met een rustige, geanimeerde wandeling in het Verloren Bos met zijn kasteel en Bospark in Lokeren. Inge Smolders is onze enthousiaste gids.
Rond de middag eten we onze zelf meegebrachte picknick op een idyllisch plaatsje
.

Als kers op de taart gaan we varen in grote sloepen van max. 12 personen.

Uiteraard krijgen we eerst een korte initiatie om het te leren. Daarna mogen we zelf varen op de Durme en de Moervaart in Lokeren.

 

Gezinsuitstap

Ik hoor je denken: dit zal een stevige duit kosten. Nee hoor, de hele dag kost slechts 10 euro per persoon voor leden van Ons Streven.

Niet-leden betalen 12 euro.

Voor de liefhebbers voorzien we een fietstocht naar Lokeren. We vertrekken om 9 uur aan de Kettermuit. Met de anderen spreken we af om 9.45 uur aan de
parking aan de achterkant van het station bij het bordje ‘stadspark Ter Beuken’,
Stationsplein 28, 9160 Lokeren.
Om 9.11 uur vertrekt een trein in Temse, om 9.27 uur in Sint-Niklaas (richting Gent) met aankomst om 9.41 uur.
We voorzien een einde van deze plezierige rondvaart om 15.30 uur. Naar gelang interesse sluiten we al of niet af op een terrasje in de buurt.

Om 19 minuten na elk uur vertrekt de trein terug richting Sint-Niklaas (behoudens onvoorziene wijzigingen).

Inschrijven kan alvast via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via sms naar 0475 96 09 69. Gelieve zo snel mogelijk in te schrijven. We hebben 2 grote boten gereserveerd, maar als deze volzet zijn, moeten we extra vaartuigen reserveren en dan hangt het er van af of die nog vrij zijn.

Tot dan !